Takken

14789676181_1499b399c1_k

De kapoenen zijn de jongste leden van onze scouts. Deze tak is gemengd, wat wil zeggen dat jongens en meisjes hier samen staan. Dit zijn de jongens en meisjes van het 1ste en 2de leerjaar. Zij gaan 5 dagen op kamp in de eerste week van juli. Dit kamp gaat door in gebouwen.

Vanaf de welpen worden de meisjes en jongens verdeeld. De welpen zijn de jongens van het 3de en 4de leerjaar. Zij gaan 7 dagen op kamp in de eerste week van juli. Dit kamp gaat door in gebouwen.

De kleine kabouters zijn de meisjes van het 3de en 4de leerjaar. Dit is dus de tegenhanger van de welpen. Zij gaan 7 dagen op kamp in de eerste week van juli. Dit kamp gaat door in gebouwen.

Dit zijn de jongens van het 5de en 6de leerjaar. Zij gaan 7 dagen op kamp in de eerste week van juli. Dit is het laatste jaar dat het kamp doorgaat in gebouwen.

Dit zijn de meisjes van het 5de en 6de leerjaar. Zij gaan 7 dagen op kamp in de eerste week van juli. Dit is het laatste jaar dat het kamp doorgaat in gebouwen.

Dit zijn de jongens van het 1ste, 2de en 3de middelbaar. Zij gaan 10 dagen op kamp in de eerste helft van juli. Dit kamp gaat door in tenten.

Dit zijn de meisjes van het 1ste en 2de middelbaar. Zij gaan 10 dagen op kamp in de eerste helft van juli. Dit kamp gaat door in tenten.

Dit zijn de jongens van het 4de en 5de middelbaar. Zij gaan 14 dagen op kamp in de 2de helft van juli. Dit kamp gaat door in tenten of in het buitenland.

Dit zijn de meisjes van het 3de, 4de en 5de middelbaar. Zij gaan 14 dagen op kamp in de 2de helft van juli. Dit kamp gaat door in tenten of in het buitenland.

De jins zijn de oudste leden van onze scouts, zij worden voorbereid om leiding te geven. Alsook gaan zij op buitenlands kamp in het 2de deel van juli. Dit zijn de jongens en meisjes van het 6de middelbaar.